kulinarne fascynacje w zwykłej polskiej kuchni
Blog > Komentarze do wpisu
Warzywa z sosem red thai - recenzja produktu

Jeszcze przed moim wyjazdem otrzymałam do wypróbowania 3 rodzaje sosów gotowych  firmy Tarsmak: sos pieczarkowy, sos warzywny i sos red thai. Wszystkie są produkowane z naturalnych składników, bez konserwantów i wzmacniaczy smaków. Każdy z tych sosów po otwarciu słoika uderzał zapachem świeżości, co w przypadku tego rodzaju produktów jest rzadkością. Pieczarkowy pachnie pieczarkami, warzywny świeżymi warzywami a red thai pachnie orientem.

Sos pieczarkowy i sos warzywny zapakowane są w słoiki o pojemności 500 g. Sos red thai jest mniejszy, ale to dlatego, że dodaje się go do potraw w mniejszych ilościach z uwagi na ostrość.

Ja dzisiaj zrobiłam warzywa z patelni z sosem red thai i makaronem sojowym.  Sos doskonale pasuje do naturalnego smaku warzyw, jest lekko słodki i pikantny. Można w nim wyczuć posiekaną cebulę i pikle z ogórków. Jest pyszny! Można go także podawać na zimno np. do kanapek.

Jeśli kiedykolwiek będę musiała skorzystać z gotowca to na pewno wybiorę sosy firmy Tarsmak.



niedziela, 02 czerwca 2013, js28

Polecane wpisy



Akcja: Nie kradnij zdjęć! Smacznie Z Joanna

Wypromuj również swoją stronę Wykrywacz smaku - www.wykrywacz-smaku.pl - moja galeria Top Blogi Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i blogi Durszlak.pl
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...